Info

Omheind veld


Wij hebben een heerlijk omheind veld tot onze beschikking op de rand van Ridderkerk. Hier maken we elke dag gebruik van, om de honden van de uitlaatservice vijf kwartier aan plezier te bezorgen. Door het terrein kunnen wij honden meenemen die op openbare gebieden niet los kunnen, bijvoorbeeld omdat ze een sterk jachtinstinct hebben. Pups en oudjes kunnen ook hun hart ophalen. Voor pups hebben we faciliteiten waardoor ze toch kunnen socialiseren met soortgenoten, zonder zich te overbelasten. Oudjes kunnen heerlijk van hun oude dag genieten en onbezorgd rondsnuffelen tussen de vele bomen en bosjes.

Aantal honden
Onze groepen zijn altijd klein. Zonder onze eigen honden maximaal 8 honden, maar meestal zijn het er rond de 6. 
Op dinsdag hebben wij voor de kleinere viervoeters een speciale wandeling zodat ze met andere kleine soortgenootjes kunnen spelen.


Sociaal

Alle honden zijn welkom, mits sociaal naar soortgenoten. Uiteraard kan het zijn dat een hond in het begin moet wennen. Het is niet niks opeens in een groep met zoveel soortgenoten. Daarom kijken we het altijd een paar keer aan en letten er op dat de hond zich op zijn gemak gaat voelen. Agressie dat niet onder normaal sociaal contact valt, is niet toegestaan. Hiermee bedoelen we agressie waarbij andere honden gewond raken.Intake

Ten alle tijden doen wij voor het aannemen van een nieuwe hond een intake gesprek op het veld, een huisbezoek en eventueel een proefwandeling. Het is bij ons niet mogelijk om zonder kennismaking de hond op te laten halen voor een uitlaatronde. aanvullend 

Werkgebied

Onze uitlaatservice haalt honden op in Ridderkerk Bolnes, Slikkerveer en Centrum en Rotterdam IJsselmonde en Beverwaard. Overige locaties zijn in overleg.

Vervoer
Het vervoer van de honden gaat met een bus, voorzien van verschillende hokken. In de ruimte is een ventilator aanwezig, die zorgt voor frisse en schone lucht. In de bus zijn 4 hokken voor grote honden en 4 hokken voor kleine honden. Hierdoor is de ruimte beperkt wat betreft het meenemen van grote honden en komen deze dus sneller op de wachtlijst te staan.

Beschikbaarheid
Veel mensen melden hun hond aan voor een vaste dag of dagen in de week. Dit is prettig, want daardoor kunnen wij goed bepalen of er plek is. Toch is het ook mogelijk om de hond mee te geven wanneer deze op wisselende dagen mee moet. Doorgaans gaat dit voor de beschikbaarheid goed, maar toch blijft er een risico dat de uitlaatservice vol is. In dat geval raden wij mensen aan om een tweede mogelijkheid tot opvang te zoeken, zodat ze niet geheel afhankelijk zijn van onze uitlaatservice.

Tijdens vrije dagen en vakantie
Ik werk alleen en zal proberen in geval van korte vakanties of tijdens vrije dagen vervanging te regelen.  Toch lukt dit niet altijd en om die reden zijn er een aantal momenten in het jaar geen uitlaat mogelijkheden. Wij raden iedereen bij de uitlaatservice aan om altijd een alternatief te hebben voor onze dienst, in geval van nood.

Onze tarieven

Wij werken met maand abonnementen.
Hierin zijn de vakanties (beide partijen) en de nationale feestdagen per jaar in verwerkt.

Maandabonnement

Aantal wandelingen: 

1 x is  €17,50 per wandeling € 67,08 p/mnd
2 x is €16,50 per wandeling €126,50 p/mnd
3 x is €16,00 per wandeling €184,00 p/mnd
4 x is €15,75 per wandeling € 241,50 p/mnd

Meerdere honden op 1 adres gaat in overleg.